Onze software zorgt dat u op tijd geattendeerd wordt op dreigende afwijkingen.

Voorkomen is beter dan genezen.

 
   Homepage The Early Warning Company  »  Voorbeelden  »  EPO SLA-Bewaking

A3 digitaal introductie

"A3 digitaal, de interactieve ondersteuning van de A3 methodiek, is beschikbaar!".
Op een zo "Keep IT Simple"-mogelijke wijze de A3 methodiek ondersteunen: one (or no;-) paper strategy in optima forma!

Lees Meer


Monitoring prestatieindicatoren

"Hoe maak je planning & control meer toegankelijk, inspirerend en effectief?" C-it, The Early Warning Company, introduceert de webdemo voor de digitale ondersteuning van de A3 methodiek!

Lees Meer


EPO Elements lanceert Business Views

C-it, The Early Warning Company, introduceert de EPO Business View.
Een verrassend eenvoudige én krachtige manier om willekeurige overzichtplaatjes te laten leven met actuele statuskleuren.

Lees Meer


EPO Elements en NEN7510-normering

In nauwe samenwerking met de lokale autoriteiten en een ziekenhuis in het zuiden van ons land wordt er een effectieve oplossing succesvol geboden voor het continu bewaken van een IP-gebaseerd calamiteitenmeldsysteem. De EPO Elements software neemt in die oplossing een prominente plaats in.

Lees Meer


EPO Elements - ICT-Monitor

Voorkom ICT-rampen door vroegtijdige herkenning.  

In een tijdperk waar tijd=geld kan vroegtijdige herkenning van ICT-falen letterlijk het verschil betekenen tussen een kortstondig dipje of een totale ICT catastrofe.

Bent u direct verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de ICT-infrastructuur van uw organisatie of bent u misschien als systeembeheerder verantwoordelijk voor het pro-actief beheer van uw ICT-componenten?

In beide gevallen bent u waarschijnlijk bovenmatig geïnteresseerd in de altijd actuele statusinformatie over de beschikbaarheid en performance van de diverse onderdelen van uw automatisering, zoals: servers, netwerk, databases, applicaties, internet, intranet en e-mail.

Niet alleen wilt u snel gewaarschuwd worden bij uitval, maar u wilt ook het overzicht hebben wat er wanneer is uitgevallen, om direct te weten wat de gevolgen zijn voor uw interne of externe klanten. Laten we eens stil staan bij hoe dat er voor u uit zou kunnen zien.

Voorbeeld SLA Monitoring

EPO Elements Virtual Application User
Afbeelding: van meetwaarden, via thresholds naar Service Levels .

Doen de servers het? Moeten de logfiles weer eens gecontrolleerd worden?

Vragen die iedere systeembeheerder zichzelf regelmatig stelt - immers: de kwaliteit van de ICT bepaalt toch ook in een grote mate de kwaliteit van het organisatieresultaat. Want iedere medewerker die zijn werk niet kan doen kan op dat moment ook niet bijdragen aan het resultaat van de organisatie. Of dat nou diensten zijn of producten. Daarom is het zo belangrijk om constant de vinger aan de ICT-pols te kunnen houden. En daarom:

Laat EPO Elements op uw ICT passen!

sdfsdf 

 

Hoe ziet dat er in de praktijk uit?

 

 Met de EPO Elements Business Views kunt u uw eigen netwerkplaatjes tot leven brengen. Het resultaat daarvan kan bijvoorbeeld samen met de Business View client of de screensaver geprojecteerd worden op een groot lcd-scherm aan de wand.

Neem contact op:

Contact the Early Warning Company

Innovatie

Het toepassen van geavanceerde technieken samen met de Keep-IT-Simple-methodiek op traditioneel systeembeheer leidt tot een bijzonder waardevol nieuw soort systeembeheer waarbij geautomatiseerde en niet geautomatiseerde systemen op afstand bijzonder efficiënt en proactief bewaakt kunnen worden.

Oplossingen die in de praktijk aantoonbaar leiden tot minder uitval en lagere beheer- en licentiekosten. 

Over tewc  |   Privacy  |   Sitemap  |   Contact