Onze software zorgt dat u op tijd geattendeerd wordt op dreigende afwijkingen.

Voorkomen is beter dan genezen.

 
   Homepage The Early Warning Company  »  Diensten

A3 digitaal introductie

"A3 digitaal, de interactieve ondersteuning van de A3 methodiek, is beschikbaar!".
Op een zo "Keep IT Simple"-mogelijke wijze de A3 methodiek ondersteunen: one (or no;-) paper strategy in optima forma!

Lees Meer


Monitoring prestatieindicatoren

"Hoe maak je planning & control meer toegankelijk, inspirerend en effectief?" C-it, The Early Warning Company, introduceert de webdemo voor de digitale ondersteuning van de A3 methodiek!

Lees Meer


EPO Elements lanceert Business Views

C-it, The Early Warning Company, introduceert de EPO Business View.
Een verrassend eenvoudige én krachtige manier om willekeurige overzichtplaatjes te laten leven met actuele statuskleuren.

Lees Meer


EPO Elements en NEN7510-normering

In nauwe samenwerking met de lokale autoriteiten en een ziekenhuis in het zuiden van ons land wordt er een effectieve oplossing succesvol geboden voor het continu bewaken van een IP-gebaseerd calamiteitenmeldsysteem. De EPO Elements software neemt in die oplossing een prominente plaats in.

Lees Meer


Diensten van de Early Warning Company

"Je kunt de richting van de wind niet veranderen, wel de stand van je zeilen..."

Zo laten ook complexe ICT-omgevingen zich soms niet veranderen. Om toch vooruit te komen en een optimaal resultaat te kunnen bereiken is soms een andere view op de organisatie nodig.

Zo'n ander inzicht biedt The Early Warning Company met de EPO Business Diensten monitor. Snel de vinger op de zere plek leggen door precies die 1 of 2 kengetallen real time in de directiekamer te projecteren. Maar ook spelen wij van buiten uw organisatie uw klanten na. Virtueel, end-to-end, onvermoeibaar en dag en nacht.

Daarmee krijgt u realtime inzicht in de ervaring die uw klanten of eindgebruikers hebben van de diensten die u aanbiedt. Of het nu om uw belangrijkste bedrijfsapplicatie gaat of om uw levensaderlijke webwinkel.  

Onze virtuele users vragen informatie op, bestellen producten en vergelijken verwachte resultaten. Dat alles om aan u, in termen van Service Levels op beschikbaarheid en performance, namens de virtuele gebruikers te kunnen rapporteren wat de kwaliteit is van uw dienstverlening. Maar vooral om aan u zo vroegtijdig mogelijk te laten weten dat uw primaire dienstverlening niet de normen haalt die u daaraan gesteld heeft. Dat doen we op basis van e-mailescalatie of per sms maar ook rechtstreekse doorkoppeling aan uw eigen cockpitsystemen.

Webservices

Afbeelding: visualisatie van proces- en netwerkstatus op wandmonitor. 

Lees Meer  

Neem contact op:

Contact the Early Warning Company

Innovatie

Het toepassen van geavanceerde technieken samen met de Keep-IT-Simple-methodiek op traditioneel systeembeheer leidt tot een bijzonder waardevol nieuw soort systeembeheer waarbij geautomatiseerde en niet geautomatiseerde systemen op afstand bijzonder efficiënt en proactief bewaakt kunnen worden.

Oplossingen die in de praktijk aantoonbaar leiden tot minder uitval en lagere beheer- en licentiekosten. 

Over tewc  |   Privacy  |   Sitemap  |   Contact