Onze software zorgt dat u op tijd geattendeerd wordt op dreigende afwijkingen.

Voorkomen is beter dan genezen.

 
   EPO Elements

A3 digitaal introductie

"A3 digitaal, de interactieve ondersteuning van de A3 methodiek, is beschikbaar!".
Op een zo "Keep IT Simple"-mogelijke wijze de A3 methodiek ondersteunen: one (or no;-) paper strategy in optima forma!

Lees Meer


Monitoring prestatieindicatoren

"Hoe maak je planning & control meer toegankelijk, inspirerend en effectief?" C-it, The Early Warning Company, introduceert de webdemo voor de digitale ondersteuning van de A3 methodiek!

Lees Meer


EPO Elements lanceert Business Views

C-it, The Early Warning Company, introduceert de EPO Business View.
Een verrassend eenvoudige én krachtige manier om willekeurige overzichtplaatjes te laten leven met actuele statuskleuren.

Lees Meer


EPO Elements en NEN7510-normering

In nauwe samenwerking met de lokale autoriteiten en een ziekenhuis in het zuiden van ons land wordt er een effectieve oplossing succesvol geboden voor het continu bewaken van een IP-gebaseerd calamiteitenmeldsysteem. De EPO Elements software neemt in die oplossing een prominente plaats in.

Lees Meer


EPO Elements

"Een keten is zo sterk als de zwakste schakel" 

EPO Elements Chain Monitor 

Welkom op de informatiepagina van de EPO Elements software. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om te kunnen bepalen of en hoe EPO elements in uw organisatie ingezet kan worden om de schakels in uw organisatie doorlopend op sterkte te bewaken. 

Historie

EPO Elements is de laatste jaren ontstaan vanuit onze ervaring om bewakingsframeworks op te zetten bij grote klanten. In die jaren zijn de volgende basisgedachten achter EPO Elements ontstaan:

  • de prijs-prestatieverhouding bij Enterprisemanagementpakketten is zwaar negatief
  • van de grote Enterprisemanagementpakketten wordt in de praktijk maar zo'n 10% gebruikt dat zinvol bijdraagt aan het organisatieresultaat
  • in de praktijk weten ervaren ICT-ers uitstekend hoe ze met eigen testen (commando's, scripts ed.) de status van essentiele componenten kunnen opvragen. Wat voornamelijk nodig is, is een handig framework waarin naast basisinformatie uit de computersystemen ook eigen (technische en functionele) testen kunnen worden opgenomen en waarin de resultaten eenvoudig als Service Levels worden gepresenteerd.
  • de ICT is de laatste jaren wel erg complex geworden, dat kan wel weer een stuk eenvoudiger worden gemaakt.
  • bewaken vanuit de gedachte "alleen doen wat er moet" levert een veel effectiever soort beheer dan bewaken op wat er allemaal kan
  • wat zou het toch mooi zijn als het monitorsysteem door de gebruikers zelf onderhouden kon worden in plaats van dat er universitair geschoolde krachten nodig zijn om het te onderhouden en uit te breiden.

Met die ervaring hebben wij in de afgelopen jaren ons rugzaktool ontwikkeld tot een standaard framework dat iedereen zelf kan gebruiken om monitoroplossingen te realiseren.

EPO Elements Monitor - ketenbewaking

Ketenbewaking: een real time statusoverzicht van alle betrokken onderdelen.

 

De kenmerken

EPO Elements is Keep IT Simple van opzet. Er zijn eigenlijk maar drie onderdelen die gewijzig hoeven worden:

  1. Het configureren van de dataopnemers (probes zoals wij ze noemen) 
  2. Het samenstellen van een keten van bewaakte onderdelen (de Business Trees)
  3. Het visualiseren van Service Level overschrijdingen (Business views)

EPO bevat een breed assortiment aan dataopnemers: van excel tot windows, van ITIL Proces tot bandbreedte en van temperatuur tot Unix. Zie de EPO Elements Product factsheet op de downloadpagina voor een gedetailleerd overzicht van de vele mogelijkheden.

Het bijzondere van de Business Trees is dat ieder bewaakt onderdeel zijn eigen Service Level heeft. Via Thresholds worden uw normen bewaakt en de individuele componenten worden in de Business Tree getoond in termen van beschikbaarheid en performance. Het resultaat van normoverschrijdingen wordt geproageerd in de Business Tree naar overkoepelende dienstenketens om zo op dienstennivo te kunnen zien wat de beschikbaarheid is van de gehele keten en dat geanalyseerd kan worden welke onderdelen daarvoor verantwoordelijk zijn.

Lees Meer

Neem contact op:

Contact the Early Warning Company

Innovatie

Het toepassen van geavanceerde technieken samen met de Keep-IT-Simple-methodiek op traditioneel systeembeheer leidt tot een bijzonder waardevol nieuw soort systeembeheer waarbij geautomatiseerde en niet geautomatiseerde systemen op afstand bijzonder efficiënt en proactief bewaakt kunnen worden.

Oplossingen die in de praktijk aantoonbaar leiden tot minder uitval en lagere beheer- en licentiekosten. 

Over tewc  |   Privacy  |   Sitemap  |   Contact