Onze software zorgt dat u op tijd geattendeerd wordt op dreigende afwijkingen.

Voorkomen is beter dan genezen.

 
   Homepage The Early Warning Company  »  Over the Early Warning Company

A3 digitaal introductie

"A3 digitaal, de interactieve ondersteuning van de A3 methodiek, is beschikbaar!".
Op een zo "Keep IT Simple"-mogelijke wijze de A3 methodiek ondersteunen: one (or no;-) paper strategy in optima forma!

Lees Meer


Monitoring prestatieindicatoren

"Hoe maak je planning & control meer toegankelijk, inspirerend en effectief?" C-it, The Early Warning Company, introduceert de webdemo voor de digitale ondersteuning van de A3 methodiek!

Lees Meer


EPO Elements lanceert Business Views

C-it, The Early Warning Company, introduceert de EPO Business View.
Een verrassend eenvoudige én krachtige manier om willekeurige overzichtplaatjes te laten leven met actuele statuskleuren.

Lees Meer


EPO Elements en NEN7510-normering

In nauwe samenwerking met de lokale autoriteiten en een ziekenhuis in het zuiden van ons land wordt er een effectieve oplossing succesvol geboden voor het continu bewaken van een IP-gebaseerd calamiteitenmeldsysteem. De EPO Elements software neemt in die oplossing een prominente plaats in.

Lees Meer


the Early Warning Company

The Early Warning Company ontwikkelt hoogwaardige en pragmatische software. Wij geloven in eenvoud. In datgene doen waar direct effect mee te bereiken is. In ons geval is dat vooral de ontwikkeling van softwareoplossingen voor vroegtijdig waarschuwende systemen.

Onze focus ligt al sinds de oprichting in 1997 op pro-actief monitoren. Deze specialisatie vindt u terug in de breed toepasbare monitoringoplossingen.

Onze oplossingen voor het monitoren van alle soorten kengetallen kunt u vinden bij grote tot kleine bedrijven, van kaasfabriek tot het Kadaster, van advocatenkantoor tot zorginstelling en van ICT-leverancier tot energiebedrijf.

In feite kunt u ons overal vinden waar vroegtijdig waarschuwen belangrijk is, of waar de beschikbaarheid van het primaire proces zo hoog mogelijk gegarandeerd moet worden.

Onze bedrijfscultuur geeft de mentaliteit van de medewerkers weer: pragmatisch, gedreven en betrouwbaar. En dat vindt u terug in onze producten, servicegerichtheid en betrokkenheid.

Neem contact op:

Contact the Early Warning Company

Innovatie

Het toepassen van geavanceerde technieken samen met de Keep-IT-Simple-methodiek op traditioneel systeembeheer leidt tot een bijzonder waardevol nieuw soort systeembeheer waarbij geautomatiseerde en niet geautomatiseerde systemen op afstand bijzonder efficiënt en proactief bewaakt kunnen worden.

Oplossingen die in de praktijk aantoonbaar leiden tot minder uitval en lagere beheer- en licentiekosten. 

Over tewc  |   Privacy  |   Sitemap  |   Contact