Onze software zorgt dat u op tijd geattendeerd wordt op dreigende afwijkingen.

Voorkomen is beter dan genezen.

 
   Homepage The Early Warning Company  »  Producten

A3 digitaal introductie

"A3 digitaal, de interactieve ondersteuning van de A3 methodiek, is beschikbaar!".
Op een zo "Keep IT Simple"-mogelijke wijze de A3 methodiek ondersteunen: one (or no;-) paper strategy in optima forma!

Lees Meer


Monitoring prestatieindicatoren

"Hoe maak je planning & control meer toegankelijk, inspirerend en effectief?" C-it, The Early Warning Company, introduceert de webdemo voor de digitale ondersteuning van de A3 methodiek!

Lees Meer


EPO Elements lanceert Business Views

C-it, The Early Warning Company, introduceert de EPO Business View.
Een verrassend eenvoudige én krachtige manier om willekeurige overzichtplaatjes te laten leven met actuele statuskleuren.

Lees Meer


EPO Elements en NEN7510-normering

In nauwe samenwerking met de lokale autoriteiten en een ziekenhuis in het zuiden van ons land wordt er een effectieve oplossing succesvol geboden voor het continu bewaken van een IP-gebaseerd calamiteitenmeldsysteem. De EPO Elements software neemt in die oplossing een prominente plaats in.

Lees Meer


Producten van The Early Warning Company

"Professioneel gereedschap hoeft niet duur te zijn..."

Dat geldt ook voor de producten van the Early Warning Company. Gereedschap waar u trots op bent wanneer u het gebruikt om zelf uw complete monitoring in te vullen. Met behulp van eenvoudige windowssoftware kunt u gebruikmaken van meetinstrumenten die Service Levels meten tot bedrijfskengetallen, van Citirix-performance tot bandbreedte, van temperatuur tot stroom en van eenvoudige windowskenmerken tot neurale netwerkresultaten voor geurherkenning.

Het bijzondere van EPO Elements is niet alleen dat al deze bewaakte onderdelen kunnen escaleren op overschrijding van hun individuele normen, maar vooral ook dat u al deze onderdelen samen kunt smeden tot een keten met een beschikbaarheid die de optelsom is van de beschikbaarheid van de individuele componenten.

De Software... 

EPO Elements monitor framework 

De EPO Elements software suite is hét ondersteunende managementtool voor: remote beheer, performancebewaking, SLA-monitoring, prestatiebewaking, ketenbewaking, ruimtebewaking, technische bewaking, functionele bewaking én virtuele (end-to-end) bewaking.

Deze direct te gebruiken monitorsoftware (next, next, ... and finish!) bevat eenvoudig te configureren software probes (agents) om alle gewenste ICT-gegevens op te kunnen halen.

Koppelingsmogelijkheden onder andere met en via: Windows (CPU, memory, disks, eventlog, tasks & sessies), PerfMon, Ping, WMI, SNMP, SQL, VB(S), DOS, Perl, MS Excel, HTML, SMTP, Unix/Linux, virtual Web Users, WEBcams, ...

Neem nu contact met ons op om live kennis te gaan maken met EPO Elements en er zo achter te komen wat EPO voor U kan betekenen!
Lees Meer

Neem contact op:

Contact the Early Warning Company

Innovatie

Het toepassen van geavanceerde technieken samen met de Keep-IT-Simple-methodiek op traditioneel systeembeheer leidt tot een bijzonder waardevol nieuw soort systeembeheer waarbij geautomatiseerde en niet geautomatiseerde systemen op afstand bijzonder efficiënt en proactief bewaakt kunnen worden.

Oplossingen die in de praktijk aantoonbaar leiden tot minder uitval en lagere beheer- en licentiekosten. 

Over tewc  |   Privacy  |   Sitemap  |   Contact